Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržite raju debili zavidni, bitno je tudje brkati, fujjjj bagro
Hotio je na klix među ljude i hijene …
sjedim s jednom uparku reko vidi eno ruze tam, kaye vidim reko idi otkini sebi jenu
Ovako je i Laka poceo, svi mu se smijali a on na kraju postane Zvijezda, onako Neobican😁
Tanko sine, baš tanko..
Ko se sve bavi muzikom... a ovih repera ima vise nego publike
Sladak je al ne zna da pjeva …❤️
Ništa od dolara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Dabogsačuva sine - i sakloni ...
Posljedice “brlje” … pa ti skupi cenera da se napiješ ...
Kako su Jala, Buba i sl. krenuli da uzimaju milione, svi ovi što nemaju publike ili ne znaju snimiti hit odjednom "neće da se prodaju", "zezaju se", "rade to samo iz ljubavi" i sl. Sjećam se kada je Buba isto pričao dok nisu uspjeli, sada odjednom sve "keš", "k**ke" i "skupa auta".
Buba i Jala su postali zvijezde otkad su se prislepali uz onu sisatosilikonsku Maju Berovic. U svakom slucaju im svaka cast, skupljaju pare lopatom
@akademikgradjanin kako god brate, skontali šta prolazi kod naše raje i guraju sada svima, a ujedno i sebi. Ja isto ne slušam njihovu muziku, ali ljudi postaše zvijezde na EU nivou i bukvalno uzimaju milione. Eno sada u Beogradu doćek nove godine uz njih dvojicu i Acu Lukasa, uzeli momci po 400,000 KM.
Sta je ovo ?.?. Heroin ? Uzas brate mili
Katarzan
Jeko ovaj
ljubimse scurom otvorim oci kad gleda umene