Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po dolasku u Sarajevo posjetila je privatnu veterinarsku stanicu, gdje je, kako saznajemo, vodila psa na pregled. wow, koja vijest, bravo KLIX
Aman jarabi, haram i kafirluk nasve strane...ko napravi ovaj šejtanluk, vatra ga džehennemska gorjela!
OVO SU RECI KONCERTI KAD KRENE IZLAZAK BENDA I PJEVACA U 1 POSLE PONOCI. A NE ONO IZADJE U 9 POCNE PJEVAT DO 11 I FAJRONT. I POSLE 11 MOZES SE PUSIT ILU ICI KUCI ILI GDJE DALJE NA BENZINSKU. OVAKVE TERMINE KONCERATA JA VOLIM I DA KUCI DODJEM U 5 UJUTRO. HVALA OHHOOOJJJ
hahahahahhahah. oplakah
ehh zapikirao sam hladno pivo. Dosta mi..
Prvo svratis u Carevu da klanjas 2 rekjata. Produzis do pivare da se razneses. U povratku svratis u Franjevacki samostan i odradis desihirizaciju.
@JoseDeLaMata Upravo sam to mislio uraditi, ali evo samo da izadjem iz tvoje prvo...
@dervofincii Kad je njegova mater u pitanju uvijek nosim dva, moras biti siguran sta radis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Sarajevu ima vise pive nego vode?!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Dino Merlin je u pivari karijeru poceo. Nogama flase prao. Cudi me da ne peva.