Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bend je samo zbog Davora imao neki uspjeh, bez njega je ovo smijurija. 30.decemra u Zenici, bruka neviđena, niti muzičari znaju svirati, niti Ovaj može pjevati. Da smo imali paradajz koncert bi bio puno zanimljiviji..
Tanko, lik ne zna pjevati.
Kakav koncert…Večeras su prekucali.Najbolji koncert ove godine u Sarajevu.Bravo❤️
To ti više govori o koncertima u Sarajevu...
Nisam prisustvovala koncertu, ali sam pogledala malo snimke. Aco, ako misli da ostvari nesto, pod hitno mora pronaci novog pjevaca. Davorove pjesme je uzasno pjevao, pogotovo "Ljubav nije za nas". Izvlacila ga je Elena Risteska i filharmonija. Primijetila sam da je par puta pustio publiku da pjeva, valjda jer ne zna otpjevati.
Uvijek bili i ostali alternativna grupa, druge klase
Mali zeleni! Orvi cas: ovo je urbana muzika! Dakle imate filharmoniju, to je skup akademski obrazovanih muxicara( bez fals magistarskog iz Zagreba). Dakle sve regilarno obrazovani muzicari i pop rik gruoa regina! Simbioza dvije vrste muzike. Capishi ? Ili treba dodatna obuka?
Aj Ramoo... Ramo Ramo druze moj??🙂
Svaka čast, bravo majstori