Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko će maloljetnika ovdje da konzumira alkohol. Trebalo bi ovo staviti pod policijsku kontrolu.
Od ovih iz SDP-a ništa normalno ne možete očekivati. Umjesto da omoguće neke aktivnosti koje mladima skreću pažnju na štetnost alkohola oni podržavaju alkoholičare. Ne dozvoljavaju trezvenom radnom svijetu da se odmara da bi udovoljili alkosima.
Majke - Hajde da se drogiramo (Live) http://youtu.be/6ku1dXcJvxs
jos jedan pismen naslov.
Dino.Brkich ..... Kako si samo glup i retardiran .... hahhahahahahhaa . Vidim svake godine poseravaš to što radi pocko , a momak uzima pare i sve što radi puno mu je . A vjerovatno si iskomlpeksirani idiot , koji nema za kafe i samo sjedi za komp. i svojim retardiranim prstima pljuješ ljude . Dakle retardinjo , CRKNI U SVOJOJ ZLOBI I SVOJIM KOMPLEXIMA .....HAHAHAHHAHAHAHAHA . SMRDLJIVČE ..... HAHHAHAHAHAHAHAA
pocko jarane smiri se hahaa
Po reakciji ljudi na ovaj tvoj komentar, dragi Poćko (koji se kriješ pod ovim glupim nickom), meni se čini da si ti retardiran, a da sam ja upravu. Jebi ga, praviš svoja privatna sjela na koja zoveš samo svoje jarane, a očekuješ da to raja popuši kao neku veliku stvar. Medjutim, pretpostavljam da čak ni ti nisi toliki idiot, pa da ovo sranje od Beer Festa sada organizuješ, kada cijela država oplakuje nastradale u ovoj poplavi. Ako to i održiš bit će svakome jasno da te samo lova zanima, a onda će to pokazati ko je ovdje ipak retardiran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sranje! Opet ista ekipa, iste grupe, sve isto, jer se naravno radi o raji organizatora Poćka. Pa će za SFF opet ovi isti svirati, jer i to organizuje Poćko. Konta lik da je sarajevska omladina baš onako retardirana da 5 godina ide na njegova ista privatna sijela.
Umjesto da napreduje ovaj festival nazaduje, iduce godine se mozda i Al Dino pojavi, ne bih otis'o ni da je dzaba
Kosta , pošalji mi na facebook , kako da budem sponzor.