Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno.ba nemoj se javljat tebi je krivo sto nisi na njezinom mjestu...
a ti si možda brat Dino
Bravo Samra cestitam ti na ovoj novoj pjesmi..Pusti ove sto pricaju da je to sve namjesteno to je samo njima krivo sto nisu na tvome mjestu..
ko je sad akademija ? ma ovo je plaćena vijest 100% ili vijest iz usluge ! a majka djevojčice je alarmirala cijeli kladanj da postave pjesmu na fejsbuk to je provjerena činjenica, a ko ne postavi odmah nije drug :)
"Kako", Boga ti de mi reci šta se to ima pročitat o tamo nekoj Samri i Tamo nekoj AkaDemiji ???? Koga još to zanima, to je ono što sam htio reči ????????
cini mi se to je ona djevojcica sto je pjevala na malom slageru "amsej paka poan"
...?edja...
Svaka čast Kladanjko!
Da nisi i ti iz Kladnja?
Jesam hahah
Ma što morate pljuvati sve što se uradi u ovoj našoj državi ba ? I da zvuči kao Čombe ja bih u inat ostalima hvalio na sva usta !!
zato i ne napredujes..bez samokritike covjek uvijek ostaje na jednoj tacki. sretno.
Ne možeš mi suditi jer ne znaš ni šta o meni. Ne znaš mi ni ime ni prezime. INAT SILAN BOSANSKI !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ona te godine nije ni trebala pobjediti vec momak iz mostara, koji je prvobitno i bio proglasen prilikom manifestacije u zetri. koji je bio na zmbt takmicenju prije par godina. medjutim tada su rekli da su napravili gresku i da je ona ustvari pobjednica. u biti to takmicenje je bilo namjesteno skoro svake godine, znate kako postoje roditelji sa vecim ambicijama i zeljama nego samo djete.
Samra Đozić je pobijedila 2004 godine regularno na malom šlageru,taj momak iz mostara koji je bio prvobitno proglašen nije bio 2004 nego 2003 i slažem se da je bilo nepravedno što su ga proglasili pa rekli da su pogriješili ;) prvo provjerite informacije pa pišite ;) pozzz
pitam se kako #laly_laly zna tako dobro povijest malih šlagera ? ili radiš na šlagerima ili si u rodbinskoj ili jaranskoj vezi sa pjevačicom ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tko je Samra i što je to akaDemija ???
pa procitaj nekad nesto u zivotu, sve ti pise