Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma lik je toliko popularan da ja u svom \"selu\", Zagrebu nisam čula ni jednu najavu koncerata.. a i koliko ima pjesama.. 3?.. al valjda onaj tko je pisao text zna bolje od mene..
O OOOOOOOOO hebo te koji lik.Ekstremno popularan uz mecenu DINUUUUUUU.Daj ba vise skidajte ove kreature mada znam da se to placa ali nemojte pregonit\' i preceravat\'.KO JE TAJ COVJEK UOPSTE MOZDA JE PRONASAO DARVINOVO JAJE lijevo il desno.Mora da se i on zakovao na estradnom nebu kao RIZZO RUZA.Hej estrado i bosanski rokeri sta smo docekali.SAMIR MUJAGIC-zaboravimo EDU MAAJKU BIJELO DUGME COLU ZABRANJENO PUSENJE AZRU PARNI VALJAK itd STA JE OVO LJUDI MOJI!
On \"popularan\' po narodnjackim diskotekama Dalmacije i RS-a i to je vijest....
jel su to stvarno koncerti ili ono po diskotekama i klubovima? Jer nema smisla ovo uporedjivati i nazivati koncertima. Kako se treba nazvati ono sto je Merlin napravio u Zenici ili Cola sto ce sad ili u Sarajevu?