Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za neupucene: dzoni nista ne radi zbog para, jer ne zivi taj zivot. da je drugacije vratio bi se ovamo, jer u croatia records-u covjek ima preko 2 miliona KM da podigne od autorskih para ali on nece da dodje po njih. ovi su ga moljakali 15 godina da dodje i uzme, nije htio. e to je dzoni moj narode
za sve ove morone ovdje: Johnny je jedini lik na svijetu kojeg treba za nešto moliti. @ Jeremija - ne glumi nedostižnog, nego je takav kakav jest. Oni moljakaju a on uopšte neće ni da priča. dakle ne glumi nedostižnog. @ kobac - da je njemu do para, mogao bih skupljati lopatom. on ne šmrće, on duva. i ne treba mu para. a balkanac garant nije. samo ti to nikad nećeš skontat. jer znaš samo: mi smo ljudi cigani. Johnny je Bog.
http://www.youtube.com/watch?v=CoCcOxZYLrI Pogledajte to.))
A zasto nece da se vrati i da ponovo svira ? Ma skonto tip da je davno isprdio pa mu je bolje ostati legenda nego da \"novim\" stvarima uprska ono po cemu ga pamte. Nema on vise sta NOVO reci vjerujte mi.
Meni je on ko covjek bolji nego muzicar. Bar po ovim nekim javnim istupima. Vjerovato je u nesto sto je zavrseno i ne zeli vise imati sa tim ista... Sto ste tice obrade ovih narodnih pjesama, uzasno je iz perspektive rokera...da se bavi tim. Ali hajde...bar nije gladan ni para.
@skinhead Eh ovako ,jarane svako je sam u djetinstvu ili pod uticajem okoline izabrao sebi neakav cilj,ti sto si odabrao asov i lopatu ne daje ti za pravo da omalovazavas umjetnike jer je i to njihov odabir i trude se da uspiju u njemu sto je vise moguce,a vjeruj mi nijedan umjetnik nije nite ce raditi za pare mozda oni tvoji samoprozvani kvazi umjetnici kojima neko napise dva stiha i kurce se po godinu dana s ta dva stiha po tv prijemnicima ali ako su oni po tebi olicenje kulture i necega uzvisenog onda je to samo do tebe,jer brate glup si*****
Sta je majmunicine nadrogirane,siguran sam da vas vidim ovako na ulici samo bi ste okrenuli guz i stisli zube dok bi vam ga zabijao.To sto ostane iza nekog smrdljivog rokera i slicnih je za obrisat dupe.Idi mami pa njoj drzi lekcije o pravopisu.
e jesi se i \'u.z.k.u.r.v.a.o\'
ma popushte mi ga svi redom
uh al si nepismen. gramatika druze GRAMATIKA!! nazad u osnovnu skolu ;)
Sine mama ti poremecena! Oci moje nakon neke civilizacije ostaje umjetnost kao trag da je uopste postojala, a sta ce iza tebe ostat celavi isprdak.
@hmmmmmm To samo dokazuje koolike su budale ti umjetnici.I nek ih nije uzeo treba im svima oduzet zaradu jel budale koje se drogiraju i smrde ne rade nista da bi opravdali svoja primanja.Ko misli suprotno zatupljen je kreten koji nista pametno ni ne moze da uradi pa mu je krivo(naj vjerovatnije jel je sam neki poremeceni umjetnik).
http://www.youtube.com/watch?v=sPyVQCmGsYo
Enko care... pozabavi se Darom-bubamarom ;) johnny je Bog.
Oni kad su svirali niko ih nije sluso i odjednom neko interesovanje za njim...... Nek su zato Dara,Seka.....i ostale pjevacice...na sceni,....