Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oglasio se vrh RS kazu citiram : MI NE PRIZNAJEMO EVROVIZIJU AKO NEMA RUSA JER JE NEUSTAVNA I UTICE NA DALJE ODNOSE UNUTAR BIH. PITAJTE BAKIRA I BOSNJAKE ONI SU KRIVI ZA SVE.
Dodik je već posl'o pismo protesta Ukraini,a najavljuje i sankcije!
Sta je Ukrajinci? Sta je Evropljani? Hrvati, Slovenci i muslimanska vjerska zajednica je imala puno pravo da se referendumom izjasni za otcijepljenje (jer vam je unistavanje Jugoslavije islo u prilog protiv Rusa), ali kad ih 100% na Krimu kaze da je za Rusiju, to je aneksija. E jadni licemjeri!
evo nek i mene ukljuce da nesto zapjevam, putem satelita :))
Koga briga, ionako im je pjesma koma
"ali da takmičenje ne smije imati veze s politikom" zasto je onda ukrajina prosle godine ucestvovala i pobijedila??
@lale gator Onda da vratimo Bosnu Jugoslaviji???
rusi=srbi=genocidni narodu
MoRemo li mi poslati svoje Satelite sa pjesmom Crna dvojka garava djevojka:))
Populizam za mase... osjećam se kao čovjek iz srednjeg vijeka kojeg zabavljaju velike vođe. Svijet se pretvorio u reality show