Na turneji bez djece
0
Rusi prijete smrću Britney Spears
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva je vještačka fujjjjjjjj
puno se uddebljala nije više stara sad je fuj i jako je odvratna majkke mi moje mile bljak je sad za sad neznam da li će biti ljepša to je sad za sad kako izgleda možda bude gora a možda ljepša majke mi moje mile nemam riječi više toliko od mene
upravo hoću da kažem....ja bih poradila malo na sebi, prije ovakvih poza...
Nije li naslov malo bezveze? Ja razumijem da na balkanu vlada stanje generalizacija, torova i grupne odgovornosti, da je individualizam nepoznat pojam, ali napraviti generalizaciju sa 1-2 covjeka na milione...da niste malo pretjerali? Pa cak iako kazete da je \"Identitet ucjenjivača je trenutno nepoznat.\", to vam nimalo ne smeta da kazete \"Rusi prijete smrću Britney Spears\". Jos cekam dan kad ce sa-x objaviti vijest profesionalno, nepristrasno, pravopisno ispravno.
ko je ova rava
Majke mi ja samo cekam da ovaj portal objavi kako je Hamzi na Svrakinom nestalo kikiriki putera!
kako je debela fuj!