Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Darko i sedam muzičara koji u zbiru sviraju nekih 20ak instrumenata. Pun, širok kvalitetan zvuk popraćen odličnim video animacijama. Mene je oduševio.
Doći će dan, kad' ću se vratiti u Kurdistan.... Prelijepo bilo, Darko hvala ti :)
@Kapetan26 je6o ti kurdistan mater
@RUZDO navodim stih pjesme majmune retardirani. Jesi li svjestan koliki si nivo gluposti i odgojne retardiranosti pokazao u ovom komentaru. Neću da spominjem tvoju majku, dovoljno si svojom pojavom pokazao kakvi su ti roditelji. Papak jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto nema podatka koliko je ljudi bilo na "koncertu za pamćenje"? To bi trebalo da stoji u prvoj rečenici teksta. https://www.youtube.com/watch?v=4fxfcTuS8ts
@Beogradiranje dovoljno da ti i dalje jedes balegu, kao i svaki dan
@QueenMimi Jadna nepismena SDA talibanska evrosirotinja... sve go džiber i klošar.
Dobar je Darko
Hiha