Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INNA JESIL TI IZGORILA PO TABANIMA, CUJ 25 KM!!!???
znam druže , ali kada se sjetim koncerta U2 u Sarajevu i sada dolazi nekakva rumunka ... ma u pravu si 100%
jel inna dolazi tek u 1h?
E moj ZATUCANI, u pravu si, nisi IN :). Jedna od najjacih Dance artista!
Zna li iko u koliko je sati koncet Inne?
INNA je prava dance zvijeda, a vi koji vam se nesvida njen stil pjevanja ili ona... poklopite se i slusajte sve vase cajke ili bolje receno đigare. INNA ce napraviti spektakl u Zetri... a vi ostali imate svoje diskoteke gdje ce vam nastupati mile, ceca itd. Ne blatite curu samo zato sto je iz Rumunije.Sigurno dolazim.
da seljacima svjetle oci Sarajevo bi bilo Las Vegas ;) kratko i jasno receno
Ako je vec toliko mrzite ili ne podnosite, zasto uopce i obracate pozornost na to sto je ona izrazila zelju da posjeti Sarajevo... ako se vec i stidite naseg prelijepog Sarajeva, zasto jednostavno ne odete iz njega? Treba da nam bude cast sto nas dolaze posjetiti poznate svjetske licnosti kao sto su Inna, U2, Angelina Jolie, James Blund, David Guetta., Carl Cox, Varela... i jos mnogi... KAKO STE SAMO OGRANICENI... Ako ti se ne svidja sto Inna dolazi onda suti i poklopi se i ne vrijedjaj BiH.. Ismijavate nesto na fazon SPEKTAKL U SARAJEVA HA HA HA.... napravite vi bolji spektakl od nje skidam kapu ne samo ja vec i svi ostali koji se slazu sa mojim misljenjem -.- ali ne vi ste ipak navikli na janu, canu, mileta, i ostale krkane... pa imate Barloti i tamo uzivajte ;)
28. zetra je njena, pričajte šta hoćete :D I can\'t wait
joj moram obavezno ićii :)
http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
Svi vi koji pljujete Innu ste obicni cobani za tastaturama! Volite KIC I SUND, mogu samo misliti na sta licite hahahahah UBLEHEEEE!!! Balkanski mentalitet RAVAN 0 !!! I neka vama vase CECE, MECE, PECE, a mi cemo da se zabavimo !!! Pozdrav za sve ljude koji imaju sluha :D
Ljudiiii vidimo se 28 Aprila ;) Jedva čekam :D
Ed Booking pravi potez. Nema greške sa Innom!! Svaka čast!!
ja dobre daske za surfaja ..
Ovo će da se pamtiii! Inna
bit ce ludilo ako se bude imalo para