Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkazali jer Zetra nije sigurna ...doci ce iduce godine
a bajka o svjetskom Sarajevu? stonsi na Bjelasnici ili na Cevljanovicima ? 😂😂😂 laz kao i sve u Bosni
Ohhhooo,evo momaka sa gerijatrije ponovo.Predstavice uz nove pjesme i nove vrste droga kojima se nakljukaju dnevno za skakanje.Poslije toga ih nema na mapi godinu-dvije,igraju domina i tavle negdje. Long live rock and roll!!!!
Ooo Mirza,pa djesi smrdonja...Opcim ti sa zenskim dijelom familije,pocevsi od najmladje,pa do bake.
More'l to u bosnjooko mirza lutak?
Sta ce dzaba dolazit ovdje. Vise raje bi bilo sa strane nego iz Bosne.
pričaju bošnjaci zavaljeni po sećijama po baščaršijskim sokacima, uz nargile, dok odzvanjaju popjevke sa okolnih moćnih džamijskih pojačala: vidi ovih metuzalema, em nevjernika, kako nam truju omladinu i zavode žene... fuj, zapadno smeće... svi imaju po cca 80 godina i skaču po stejdžu, a mi oko 20-ak, najviše 30, pa ne meremo da ustanemo sa sećija, k'o zalijepljeni za iste, nogice nam k'o čačkalice, trbušine nabrekle od pive... tužno
25. oktobar – Vogošća, BiH, U Keme ispred granapa....:-)
Dosljedni, samo Evropa, nema ni jednog Engleskog grada.
Legende jesu, svaka cast. Al' ova bi se turneja trebala zvati: hip replacement tour.
prepali se urbicida , vidjeli kako se okreće janje na čaršiji , a oni svi vegetarijanci. da nije zisko kriv. hahhha
Sta znaju seljaci...Drzite se koride u Cevljanovicima.Kod nas je sve svakako na ho ruk :D
a dje smo mi tu ???
they keep rolling....................
KAd je u Sarajevo da organizujem svoje vehabije za publike i derviše za pozornice. Mike bi bio oduševljen i dirnut ovakvom ZRELOM rok scenom u glavnom gradu BiH. Predsvirajući bend je ZZ -TOP kojem vehabije neće moći da odole da daju podršku !
Evo ih u punom sjaju u Havani : https://www.youtube.com/watch?v=MHlxGg0QIqE