Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve isti kalup.
da li će hari na eurosong? on je dobar sa skakom
Cim sam procitala ko je pjesmu pisao, znala sam da ce tu biti mnogo dernjave kojom se zele pokazati sve glasovne mogucnosti. Pjesma mi je sasvim bezveze, ali ovakav kalup inace ostvari dobar plasman na Eurosongu.
kakva je ovo kokoš........
Dobro pjeva ali nije lik za eurosong. Bolji je bio Babilon!!
Babylon pokraden uzas
Eurosong je ćenifa muzike!
Cisto sranje
Neće tebi niko Roki govroriti kako da pivaš.
Ja znam samo za jednog Roka
Jel mu sta Blaz Sliskovic i Ciro Blazevic😂
ko jos oskara, nobelovu nagradu i ovo shranje i gleda i cijeni? Ovo su politicke organizacije postale , The Hurt Locker nema glupljeg filma i goreg nafura , Jugoslovenski gdje jurisaju za zapaljenom dekom na tenka su nula , Nobela dali Obami za mir a Obama zapalio istok i pola svijeta, Eurosong kada je "ono" Koncita pobjedilo fuj fuj
Pjesma "ubija", ali u pravom smislu rijeci! Svi nesto gledaju da pokazu vokalne vrijednosti a pjesma ubi boze. Moze se i sa losjim glasom napraviti dobra pjesma, samo treba imati osobe za to.
Rocco Sifredi
roka on i sad..bez obzira na godine
Hvala Bogu sto smo sirotinja pa ne nastupamo na ovome.
Jel' nas opet nejma?
Kada ce vec jednom odustati. Ove nja njave pjesme sta je ovo. Kod njih vjecito nesto na razini tinejdzera. E ROKO ROKO.