Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna od zaista rijetkih stvari za koju bih bio u stanju pola zemaljske kugle preci i dozivjeti to nadam se da cu i uspjeti za Wall sve :)
..u torontu je rasprodao 3 uzastopna koncerta u air canada [20000] za pola sata, preko ticketmastera..jebiga ja nekupih, kontam bice.. karte se krecu od oko 80 $ pa navise
poslije njega nije nista isto...ali pjesme ostaju i slusaju se dalje sto je najvaznije..i meni je drago sto se waters odlucio na ovakvo nesto..jer te pjesme se trebaju i dalje slusati jer pjesme Pink Floyda su legendarne..
Ovo nije vidjelo PF. Nema vise PF poslije Wrighta.
svaki covjek koji ima nesto protiv Pink Floyda i Watersa je jedan obicni seljak koji nema veze o muzici..
Pure - za doručak ručak i večeru. Barem još neko vrijeme.
ofrlje-x opet ima svoj poseban izvor dezinformacija. Elem prvo ide sjevernoamerička turneja ove jeseni, a onda evropska na proljeće . Datumi su na tour.rogerwaters.com jedva čekam početak prodaje karata.
mi imamo materijala za zid od 12 kilometara, što se slika žrtava tiče... al\' nemamo materijala za koncertnu halu u kojoj bi mogli nastupiti. :(
Oni su vec legende i poslije njih nastaje jedna velika praznina. Nijedan bend na svijetu nije uspijo ni da im se barem malo priblizi po kvaliteti, tekstovima i muzici.
rijetki su bendovi kao pink ployd, koji svojom muzikom nastoje da obrazuju, da ukazu na nesto, da nesto promijene...ovo danas je samo najobicnija gluparija i totalni bezukus..
Najjaci bend svih vremena