Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bio Halid bilo bi puno 😂😂😂😂
@zosterzoremi HALID je institucija ...
Koji Halid?
Zadar... Tu ni parni valjak nema šanse.
ona je bila u zadru isamo na instagramu /ima preko 15 miliona koji je prate/ je culo za Zadar. najbolja turisticka reclama!
pa valjda vam je jasno da hrvati ne vole srbe... dobro pa je i napunila i pola dvorane... :)
Ritard Ora
Dakle-200 000 e je njezin honorar!Sve troskove dvorane, razglasa, smjestaja, osiguranja itd platio je grad zadar.Karta je bila u prosjeku 100 km.Znaci 5500 x 100 -550 000 km-280 000 e!Sto rece Orson Walles" Grad s najlijepsim zalaskom sunca na svijetu"!Da i Rita je rekla da je obisla sve i da je hrv jedno od najljepsih mjesta na svijetu!
Pa nije Seka Aleksic
Prođoh Bosnom kroz gradove....
Fulali su oni termin,da je pjevala prije mjesec dana tražila bi se karta više.
Sad se svi prave da ne znaju ko je Rita Ora. Samo zato sto je albanskog porijekla. :-)
@hti samo seljacine I papci ne znaju za ritu /I oni koji slusaju samo turbo folk/!
ljepa je al eto. sta ce Zadar, nemaju para za kruv.
U Zadru za razliku od “grada” Sarajeva redovito svjetske zvijezde imaju koncerte, a da ne kazem koliko ih turisticki dodje. Zato tisu lojo, uhvati se kmecanja o genocidu, uzpu itd
Pseta ih kuzine uvijek zanovjetaju jer nemaju da se najedu kruva
Kako Bregović prođe? Čuo sam da nije ni on nešto bio posjećen?
Satnica od 200 000 eura,dobro se rita ova Ora
Jeko ona... Slabo se Ori 🤣
Realno ko je rita ora, nema ni karijeru a ni hitove da bi punila arene, imala je 2 polu poznate pjesme i sporednu ulogu u filmu 50 nijansi gdje se pojavila na 10 sekundi, u malom gradu kao sto je zadar, dobro pa je ikako napunila.
😂😂🐑✂️😂😂🐑✂️😂😂🐑✂️
Ko je ba ova???