Veliki uspjeh američke pjevačice
0
Rihanna prodala najviše digitalnih izdanja u historiji
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li meni iko objasniti kako je ova spodoba još uvijek poznata i ko to na svijetu još nju sluša i zašto ??? Pjesme joj vrijede k\'o moje govno.
Sarajlija@ ovo je samo kolko su prodali digitalnih verzija albuma tj. preko internet-a.
Pa zar jos vjerujete u ta Illuminati sranja, svasta... slusajte muziku koju volite i uzivajte... Ako vam se ne svidza njena muzika, zasto ste ovdje i dalje kritikujete... o ukusima se ne raspravlja btw sve cestitke Rihanna.
Dino Merlin ima najviše kopija http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
Pa koliko znam Shakira je prodala preko 50 miliona kopija albuma.. A pogledajte molim vas u sta se ova Rihanna pretvorila.. poslusajte neke njene pjesme sa pocetka karijere i ove sad.. Bila je vrijedna pomena, ali vise nije :/
I ljepši sam od nje kad se uredim na Photoshopu. :)
Jeste i mason i iluminat i sve zivo ali je PRELIJEPAAAAAAAA *___*