Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi gore ste glupi,ljudi traze bilo kakav izlaz iz sranja u kojem zive,da vi zivite u takvom paklu bas me interesuje kako bi se vi ponasali
pa podrzite i bih hip hop kad vas zamolimo
Nema potrebe, sve ce to US Amry bombardovati i ubiti pod izgovorom kolateralne stete. Gdje god Amerika dođe sa svojom \"demoNkratijom\" tu je krv, smrt i zlo najgore vrste. Osvrni se malo kroz istoriju pa se uvjeri sam.
hahahahah e njihovo je \"sra.nje realno\" ahahahahahaha :D
Eazy-E se prevrce u grobu.
sad ste ga stvarno pretjerali pišite o domaćim neafirmisanim bendovima a ne iračanima stvarno ste pretjerali, osim što su vam vijesti muzičke dno dna ne pišete ni o bendovima. izbrištie dio Muzika kad ništa ni ne prenosite
, isplatila se oslobadjanje (okupacija) Iraka. Sad imaju cak i repere,.
ama nisi ti corav, sada je moderno da budes nekakav \"fob\" ti si npr. srbofob :D
Haha...ja deset puta gledam naslov i sve kontam iz Beograda. Cudim se, otkud oni ovake poruke da salju. Tek kad sam poceo citati vidim da su iz Iraka.
start sarkazam sve to treba serijatska policija kamenovati zbog propagiranja zapadnjacke muzike end of sarkazam
Joj levata braco draga