Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odllicna pjesmica!
...šta sam etiketa nakupio mogo bi otvorit etiketa butigu :)
iz Tuzle uvijek izlaze najbolji proizvodi i uvijek je bila i ostala urban grad. Ljudi su dusa grada. Svaka cast ponosna sam tuzlanka :)
Ne razumijem to 'najbolji proizvodi' ako mislis u rap-u uopceno moglo bi se reci, ali ovako uopsteno to nije istina..(i da ne bi bilo da gotivim Tuzlu, ne naprotiv imam prijatelja odlicnih od tamo tako da ;)..)
da mislila sam na rap scenu :) ali i opcenito na ljude, raja smo sto jest jest :D salu na stranu poznato je da je Tz jedan multinacionalni grad i svi koji dodju tu bilo koje vjere i nacije osjecaju se dobro i opusteno. Volimo svoje ali postujemo tudje :)
ja Bogami mislila neke lezbejke
dobra sassja, remi tu i tamo ;) al nek je muce Sloboda momka pustio da snimi spot spot, nek i Samke odahne dusom :p
pa i vrijeme je bilo! Frauen Power ;) yo yo