Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlati Dino dobru lovu
Vaši negativni komentari su samo dokaz vaših depresivnih života, bio sam na koncertu. Bilo je fenomenalno.
Dobar je Dervišhalidović.. Dobar muzičar, pevač, dobar i za potiskivanje kupusa. Svestran..
Tita mi koje šiljenje. Čovjek bi pomislio iz naslova da je u pitanju minimalno 100.000 kupljenih karata. Nadam se da mu Zvizda naplacuje poreze pošteno i redovno. Kapazität Ostermann-Arena 3.500 Stehplätze gesamt 3.460 Reihensitzplätze gesamt
svi ga blate,al covjek ima ubjedljivo ima najvecu posjetu na koncertima..ko ga to onda slusa..
@Tigar77 Svaka cast na komentaru
Dino UBIPARIP
Ako uzmemo da u prosjeku karta košta 20€ x 600 000 to vam ga dođe 12 miliona €! E sad je pitanje gdje se plati ili ne plati porez.
Plagijati LIVE!
Leverkusen, prekrasan grad... cista glupost. Leverkusen je jedan industrijski grad bez ikakve ljepote. O koncertu nemogu nista reci jer me Merlin ne zanima.
Dali si bio u Leverkusenu, ne lupetaj.... Grad ti nije lijep a i Dino Merlin te ne interesuje?!! Zašto uopšte komentarišeš?
leverkusen prelijep grad😳?
Ubi pare paštetaš.
znači svabe ga vole 😂😂
Ja sam bila sinoc na tom koncertu u Leverkuzenu!!! Nikada losiji koncert nisam vidjela... nuls emocije, nula truda!!! Jednostavno je tarlahao svoje pjesme u nekome cudnom muzicnom aranzmanu ... nije bilo dobro naprotiv!!! ORGANIZACIJA losa!!! P.S: inace obozavam Dina Melina Al na moju licnu zalost nije bilo dobro.... izgubljeno vrijeme i 35€ po ulaznici!!! 4€ Voda o,2 ml
Da upravu si, al oderao nas je Organizator! Dino nije zaradivao na picu i ulaznicama.... Dino je imao svoj unaprijed zakazan fiksni honorar!
😂😂😂😂 garant da ove minuse na moj komentar lupa samo Organizator
PRIKAŽI ODGOVORE (2)