Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volela bih da to gledam kao stand up komediju :) Ova lutkica sa prve slike bi mogao da povuce malo pantalone, na to se ni chamci vise ne loze. Lepo povuce pantalone i bude prava mala cica :) @gdjica_zlica Vidi cicu, sto je sladak :)
hajde grasshooper ,beli,kontra,fox i ostali prijavite se
Mog'o bih se i ja na ovo prijavit' al' se bojim brate neko ce me udavit', kad pocnem da vrijedjam i po spisku da psujem rimam prljavim oko sebe trujem, svakom EM SIJU u tabut ekser kujem, podrigujem, prdim i u facu pljujem.... peace :))
I da se ne zaboravi, Jala nije izdao hip hop on je jednostavno odrastao! :)
a Dalal?
svaka normalna osoba preraste tkz rep sa 13 godina do tad mu je zanimljivo jer koriste maloumnici rijeci poput piii i kur koji im nedaju roditelji da koriste