Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karta karta 20 marka marka iako je karta karta karta 20 marka marka marka doci cu pa makar makar makar 10 skupit cu do 21 marta marta 10 ukrast cu od brata brata brata
koji crni BH telecom?! Nemaju ljudi sponzora, osim medijskih. ne lupetaj.
mislim da si ti polupao loncice - koliko ja znam pare bh telecoma koji je sponzor koncerta - jesu nase pare - kad zadnji put provjerih - bh telecom je drzavno vlasnistvo...ali, \'nejse, nije puno 20 KM za koncert - vi bi da je sve dzaba - zabava je luksuz i utuvite to sebi u glavu. ako nemas para nemoj ici! nece koncert propast zbog tebe!
slabo ti vidio taj dokumentarac...i nemoj da siris dezinformacije... ili mozda nisi skontao sta je rambo rekao na engleskom i koliko je sarkastican bio...ko ce ga znati :P http://www.youtube.com/watch?v=PoWywqvUgL4&feature=related
Rambo je legenda,bez daljnjeg ali skup upad,za mene je slup,j3biga,budžet mi je sprčen ko rahmetli sramota :S
@yo ma men ... zar stvarno misliš da 15 i 20KM nije puno za takav koncert?! to će prijatelju biti najskuplji koncert ramba na kojeg ću ići!
Vozdra, Vidio sam Ramba prije 4 godine na BBC dukumentarcu (Michael Palin). Pita voditelj Ramba da li je Milosevic bio los covjek (rambo jedri sa jedrilicom), Rambo mu nije htjeo odgovoriti, kaze za to je jos rano govoriti... ,....rambo je S*PAK najveci ....samo dobar degenek..... Prije bih otisao Neleta vidjeti nego Ramba.
dandrlagi, dandrlagi :) vala da je i 50 KM, idem gledati živio,majstore
Polupao si loncice pametnjakovicu. eno ti gradske uprave i manu chaoa i ulaznica od 30KM. grad je dao 20.000KM za to sijelo. Za ovo niko nije nicije dao pare, a pogotovo ne poreskih obveznika. A organizatoru i BKCu treba zahvaliti sto su nam omogucili ovaj koncert bez da im je neko dao hiljade maraka za to. Ne znam da se iko osim gramofona sjetio da svojim parama organizira obiljezavanje 6. aprila.
projekat BKC-a koji ima za cilj ogulit\' narod!!! i to nas još časte povodom dana grada. koliko bi bilo da nije \"praznik\"? sram vas bilo!
CIJENA ULAZNICE JE 30 KM. Sve ostalo su nagadjanja.
cijena ulaznice je 15KM, glupani
30 KM jarene nije puno ako dan prije toga ugrabis kakav posao na gradjevini i 10 sati lomis beton. i....prestani pusiti, pusenje skodi zdravlju.
rambo legendo
ma super sve, ali u sadasnjem vremenu je mnogo 15 KM. 5 KM cuga 2,5 KM cigare 15 KM upad 5 KM cuga na koncertu ukupmo : oko 3o KM za jednu noc je veoma puno.