{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rambo Amadeus i Arkul u BKC-u

S
17.3.2011. u 11:24
0
17
Rambo Amadeus i Arkul u BKC-u
0
Rambo Amadeus i Arkul u BKC-u
Koncertna sezona agencije Gramofon započela je 8. marta ove godine koncertom Arsena i Matije Dedića u Bosanskom kulturnom centru, a bit će nastavljena koncertima Ramba Amadeusa, 5. aprila, te mostarskog projekta Arkul, 7. maja. Oba koncerta se organiziraju u saradnji sa Bosanskim kulturnim centrom Sarajevo.
Iako publici u Sarajevu ne treba posebno najavljivati koncerte Ramba Amadeusa, koncert u BKC-u u povodu Dana grada Sarajeva bit će svojevrstan odmak od uobičajenih nastupa ovog umjetnika, a poseban repertoar priprema se za ovaj “koncert za sjedenje i slušanje”.

Gramofon će u maju predstaviti duet Arkul kojeg čine mostarski umjetnici Atilla Aksoj i Vladimir Mićković. Svoje nadahnute izvedbe klasičnih sefardskih pjesama predstavili su sarajevskoj publici u okviru 13. Jazz Festa Sarajevo 2008 na koncertu koji je osvojio publiku jednako kao i njihov prvi album "Il Bastidor".

Prodaja ulaznica za oba koncerta počinje u ponedjeljak 21. marta u box officeu u Bosanskom kulturnom centru. Cijena ulaznica za koncert Ramba Amadeusa u pretprodaji iznosi 15 KM, a na dan koncerta 20 KM, dok su ulaznice za koncert Arkula 15 KM. Radno vrijeme box officea je svakim radnim danom od 12.00 do 18.00 sati.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: