Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
van dyk, bolje promjeni ime u gistro banco mislim ipak da je za tebe radio m vrhunac elektronike, papak fol kritikuje kako je njemu bilo, napravi ti bolje ili pusti kasetu cox-a na derneku i pali pa gasi svjetlo u kuhinji i onda reci svima kako vam je dobro. meni na unitedu je bilo super, bosanski dj-evi svaka cast, kompletan ugodjaj i atmosfera odlicna, dobra ideja dobro realizovana nadam se da ce biti i sljedece godine. neka crknu misevi!!
ja ne volim urbanu muziku
vozdra svima par
vozdra svima par
BKC 25.11.2003. Od ulaza do izlaza: gotovo pa najgori parti u BiH - nije gori od prosle future jer nije bilo onako prljavo... Muzika: svaka cast momcima na malom flooru koji su od pola tri radili punom parom i digli atmosferu... main stage sa izuzetkom vanjinih dvadesetak minuta uplifting techhousea je bio vise nego odvratan... greske na svakom koraku - pa ljudi, ako za sebe kazete da svirate tu muziku - VJEZBAJTE POBOGU!!! Garibaldija ne treba vise pustati da se provaljuje.... i vidjeh samo tri-cetiri dja ukupno - sta bi sa onim podugackim spiskom??? Ozvucenje - za primjer, svaka cast Rasvjeta - standardno upereni stroboskopi u celo, boli glava, bole oci, boli sve.... cvike se furaju kao zastitna sredstva Atmosfera: sa izuzetkom onog gore floora poslije pola tri - KATASTROFA... najgori, najruzniji, najdrogiraniiji, najofirniji, najsmrdljiviji... u jednom momentu se zapitah - prodaju li se majice u sarajevu uopste??? LJUDI, BILO JE UKUPNO DESETAK OSMIJEHA U CIJELOM BKC-u svaki dalji komentar od mene je izlisan Ali.... nije sveukupno tako lose, jer ozvucenje je bilo dobro, ideja odlicna, vanja i boris - vi nastavite s radom jer vrijedite, a ostali fuj!
Bilo mi je krivo sto nisam mogla u Tuzlu, pa odoh u BKC. Uzas!!! Na samom ulazu u BKC -kola hitne pomoci sa svim rotacionim svjetlom , tako da covjek pomisli da je to stanica hitne pomoci a ne neki muzicki dogadjaj?! Inside: Naekserisani narodnjaci izvode svoj " ples" , puno djece...Ajde sve bih to zanemarila da je muzika bila OK-no nijeeee! A igracice tek! Kao neki Go-Go dancers! Sminka! UHHHHHH!!! Uzas! I to zadovoljstvo vas kosta 10 KM!
blago tebi kad si pronasao tih stotinjak...
Party u Tuzli je bio tragedija.Oko 1500 seljaka i stotinjak normalnih ljudi,zvuk KATASTROFA,light od 1 do 5=3. Zali boze sto potrosismo pare a muziku nismo ni culi.Dave Clarke od 1-5=opet 3.
Za vjernog: Pitam se isto sto i ti. Mislim da je forum los jer je anoniman, ali dok se to ne sredi, treba da sve najave imaju komentare ili ako jedna nema, ne treba nijedna da ih ima. Za loop: nisam bio, i nadam se da nije sve bilo tako lose, kao sto neki pricaju. Bio sam na Music-u, u BKC-u i odusevio sam se. Prije toga skeptican, a poslije presretan. Sve mi je odgovaralo. Od ulaza do izlaza. Nadam se da ce se nakon ovog vise postovati domace. Drago mi je sto su uspjeli s tim projektom. PEACE Jos nesto za Raven: nisam ni ja npr. cuo za dosta dj-eva koji su svirali u BKC-u, a na kraju se pokazalo da su bas potrefili NIT. Neam pojma, ali nek neko ko je bio u BKC-u iskreno kaze da mu muzika nije valjala... Sumnjam da ih ima. Tako da poznatost ne mora znaciti mnogo...
O "Loopfestu"... Eeee...jadni vi kad su vam ovi "minimalaši" i "hojzeri" najbolje što ste čuli od velikog i svestranog muzičkog pravca što techno se zove.Sada se pitam da možda zaista nije istinita ona teza o nama,glupim Bosancima. Inače,bio sam na partiju i na slijedeći neću otići barem još godinu dana.Bilo bi dobro kada bi se organizator slijedećih partija potrudio da na neki način omogući da se čuju setovi DJ-a koji će nastupati. Sama atmosfera na partiju je bila takva da se odmah vidjelo da naši partiji nisu preboljeli dječije bolesti koje vuku još od `97,iako sam očekivao da će ovo biti ekstra:u početku bude kako-tako OK,no oko 22.30 nabije se masa koji su 99,999% (za razliku od nekolicine nas)pušači,pa kad dođeš kući smrdiš kao da si visio u sušari za meso;na main flooru zvučna distorzija je odradila svoje-čak i set relativno kvalitetnog DJ-a je zvučao kao brundanje+brujanje i izgledalo je kao da se cijelo vrijeme vrti jedna te ista varijacija teme "rum-drum-vrum",što je činilo i onako (u najbolju ruku)prosječan minimal nemogućim.Upravo zbog toga dolaze napadi na techno kao dosadnu i jednoličnu muziku bez duše. E sad:ili je zvučni sistem bio razvaljen i ispucan ili nisu znali lekciju No1. elektroakustike:"Ne pojačavaj basove i treblove zajedno!" ili je sve urađeno po principu "spoji i uključi struju".Koliko znam,na zapadu dovode inžinjere koje konsultiraju oko ozvučavanja klubova.Jedino svjetlije mjesto,što se tiče tehničkog aspekta zvuka,je maleni(najmanji8-)) floor desno od ulaza. Bilo bi zanimljivo pitati goste sa zapada šta (iskreno)misle o tome,no oni su samo odradili svoje i uzeli zarađeni novac. S druge strane,osim možda oko 5% nas "prvoboraca" rave kulture u Tuzli,na parti su u mnogo većem broju potrčali i oni koji vole sa flašom ili čašom u ruci zaigrati uz dobro poznate i opijajuće "cin-cilin"zvuke. Prisustvo policije je,čini mi se,imalo više kozmetički smisao.Za inspektore u civilu se moglo iz aviona vidjeti ko su i kakav im je zadatak,a jedan nabrijani tip iz osiguranja sa kosom sa tjemena skupljenom u rep i obrijanom sa strane(mislim da ko god je kružio unaokolo će znati o kome je riječ) je izgledao kao da namjerno postavlja noge da ljudi nagaze na njih. I,da budem iskren,za većinu DJ-eva nisam ni čuo prije,osim kada je propaganda napuhala njihovu umješnost u poslu.Mogu da parafraziram Elvisa J.Kurtovića "Dabogda crk`o rave kad ga svako svira,miksa,sluša..." Za kraj,Organizatoru,ako ovo budeš čitao,ne primaj sa lošim osjećajem jer je izrečeno u iskrenoj i bezazlenoj namjeri. Rave on!
GDJE SU KOMENTARI NA "FUNKY AND DANGEROUS 2" ? HALO VI STO RADITE OVE STRANICE PA ZASTO PRAVITE CENZURU SAMO ONDA KADA VAS PROZIVAJU A NE INACE...JADNI STE
katastrofa......odron
www.flyer.co.ba idi na forum
nisam bio u tz pa me pravo zanima kako je tamo bilo?
Nisam ni sumnjao u Fobiu i organizaciju, ali bh dj-evi ipak su bolji::)) Mislim na music United, fakat je bilo dobro