Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dingospo, koji se uzdigao iznad nacionalistickog sranja
Rado bih otisao na koncert, medjutim Tanja Savic gostuje u Royalu tako da...zao mi je Radem vidimo se drugi put :)
Komentari ispraznjavaju crijeva njihovih autora a ne nuzdu internet portala.
@korektor To nije primitivizam, to je neprincipijelnost i prodavanje svog ugleda, truda i rada za pare. Zasto bi bilo ko toliko bogat od samog sporta, prodavao jos svoje ime da bi ljudi vise kupovali neki proizvod, tipa Coca Cola?? Reklama gdje Serbedzija kao odrzava vitalnost time sto kupuje \"Kiseljak\" je cista prevara, svi mi znamo da on uopste ne pije tu vodu. Isto kao sto i sportasi vecinom uopste ne koriste proizvode koje reklamiraju. To sto smo mi ovce pa na nas to stvarno djeluje je druga prica...
Grabez vakat. Mnogi su cvrsto odlucili da sirokim narodnim masama oduzmu svaku marku iz dzepa (zrno po zrno pogaca), pa tako i navedeni umjetnik. Sta ces, skup je luksuz-nek` ga plati kokuz.
Komentar od SVASTA je bas svasta: pa to znači kad Roger Federer ( i ostali naravno) reklamira Gilette proizvode, da je to primitivizam ???...
bice extra provod- c i j e n at o r. b a
Ok je bavit se muzikom u svakom slucaju, za svoju dusu, ili svirati sa prijateljima i slicno. Ipak, ta nesposobnost da sami procjenimo sta je za svoju dusu a sta je za sire mase je u ovom slucaju ocigledna. Istina nije on nista gori od prosjecnog pjevaca u ex yu, ali ipak je to parodija od muzike. Sve je to povezano, od toga da prodajes svoje ime i ugled, da bi se neki \"Kiseljak\", neki mobilni paket i slicno prodavao, i to da hoces da si i glumac, filozof, pjevac, fudbaler, politicar, graditelj drevnog grada itd. Kod nas se taj vid primitivizma siroko razvio medju ovim \"poznatim\". Svaka cast onima koji se bave samo onim sto najbolje znaju i ako mogu nece da se blamiraju u drugim oblastima.
Nek dovede Antu(Emira),Brenu pa da se svima istovarim u usta.
Kod Emira se dobro pojelo i popilo. Treba ga pogurat za ceh.
srpski gadafi