Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim sevdalinke slusati ali nacin na koji ih ovaj Damir izvodi mi se uopste ne svida.To mi zvuci kao jadikovka a ne sevdalinka.
Zasto pljuvanje,,smijem valjda reci sta mi se svida a sta ne.Obozavam slusati sevdalinku ali njega stvarno ne mogu slusati,,on predstavlja sevdalinku na drugi nacin i to je to sto se meni ne svida to vise nije sevdalinka,,po meni bi bilo bolje da pjeva na nacin kako mu je djed pjevao.
vazda bio pateticar i narodnjak http://www.youtube.com/watch?v=vVDG5eIqcng
Serbedzija nit pisat nit kakit.Pjeva,glumi itd.Sta je sljedece,kursevi zumbe mozda.Samo gleda gdje ce guzicu prisloniti.
goreg koncerta u zivotu nisam gledao. bruka i sramota. produkcija nula bodova, organizacija jos i gora. sramota!
samo je rade serbedzija gori pjevac od đorđeta balaševića
ovaj rade prno u sisu cim je poceo pjevat po bkc-u
...šta vam je ljudi; kakav vas ba spop\'o DAMIR IMAMOVIC ovo vam je boni ĐORĐE NOVKOVIĆ...
Ne bi Bosanac bio Bosanac da ne pljuje po svemu i ne kritizira svakoga... Sta fali Imamovicu? Covjek se trudi da na svoj nacin nesto predstavi i da sevdalinku, slabo prihvacenu kod omladine, priblizi i njima... ne znam sta je tu lose... sve sto vam dođe sa strane je super, a ko god od nasih nesto radi NE VALJA....
je shoe-pack...
u stini se \"dosta vala\" mozda se i probudis !!!
Otvoris pastetu i iz nje iskoci Damir Imamovic!!! Pa dosta vise jado jadavi, udavi nas!!! I plus unistavas prezime koji su ti caca i dedo izgradili sa ponosom i talentom, dok ti sa svojim jaukanjem nisi ni 1% talenta!!!