Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepoznao sve iz prve osim Zlaje nisam bio siguran. Nema vise takvih legendi ni takve muzike, samo sund i tzv rep a ocima nije vidjelo rep muzike.
Vintage brat vadi iz naftalina. Respekt
Neka smo mi za buducnost ostavili Deena te Bubu i Jalu...ako me razumijete...
Fale Amel i Kice
Od kad je Zele sarajlija?
Problem je, da te sve veličine rock, pop, sevdah scene, nisu pripremile generacije koje ce nastaviti i nuditi nove kvalitetne radove. Kod nas Himzo, Safet, Tifa, Zele... suvpjevali i pjevaju do iznemoglosti ne razmisljajuci da se malo pedagoški angažuju. Savjetima, prepričavanjem, pa nesto čak i napisati.
E čuj sarajevske, Zele iz Bihaća, čovjek više živio i radio van Sarajeva
papanluk,al eto ono bilo nam je lijepo,Nedo Bog više ovakvih lijepih vremena i standarda ljepote
Poznati, bili dugo u zizi javnosti, pa postali legende. Ako cemo pravo, Cicak je legenda zbog entuzijazma i sta je sve uradio za sarajevsku muzicku scenu, plus tekstovi pjesama koje je napisao za Indexe, gradska raja; Tifa je imao dobar glas, ali vazda budaletina bio, Ceha srednja zalost, Whitesnake nivo, Lipovaca legenda - furao uvijek svoj film, ali osrednje pjesme.
@Arthur2Spooner Kakav ba Jala i ostali organizmi. Samo kazem da je legenda nesto sto se olako koristi kao izraz. Meni je legenda Davorin Popovic, zbog svega: glasa, ponasanja, smekerskog stava. Tifa je legenda zato sto je potencijalno imao najbolji glas u BiH, sto je ostao u Sa tokom rata, ali muzicki je taj covjek abortus, a kao pjevac nije se nikada razvio. Dvije pjesme i kapak, ne moze da pjeva cijeli koncert.
Jašar, Sinan, Dhamer i Felaini
Sarajevo je bilo Rock n'Roll centar jugoslavije
Sad je sisha centar hahah suck piipe hoes
Neko lijepše vrijeme
Lijepše???? Hiljadu mu bubnjeva Darkvuda!!!! Kako se piše pravilno: lijepše ili ljepše? Pravilno je i piše se ljepše jer ako je slog kratak, piše se je (ljepšega, ljepšemu, ljepšim, ljepši, ljepših, ljepša, ljepšom). U tvorbi komparativa ije se krati u je (blijed-bljeđi, bijel-bjelji, svijetao-svjetliji).
stara sarajevska scena, nikad bolje nece biti!
Lokomotifa
Silom prilika 53 g. živim u ovoj jadnoj bh, od tih legendi čuo sam za nekog Tifu, ni šta, ni gdje pjeva ne znam. Vjerovatno je nekad bio popularan od Vohgošće do Hilidže.
vratio se korijenima..guslanju i uzgoju svinja
Kad čuješ Tito ima da ustaneš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ono kad su drogeri bili IN
In su bili zbog muzike a ne zbog droge. Ti bio sretan da je slika koride u Cevljanvicima, priznaj :))))
Zamislite samo da Zele i Alen (Alija) naprave sa Naskom i Ćehom zajedničku turneju po bivšoj Jugi. Razbili li bi sve... "Vatra,vatraaaa, strašna vatraaaaaa!"