Poznati, bili dugo u zizi javnosti, pa postali legende. Ako cemo pravo, Cicak je legenda zbog entuzijazma i sta je sve uradio za sarajevsku muzicku scenu, plus tekstovi pjesama koje je napisao za Indexe, gradska raja; Tifa je imao dobar glas, ali vazda budaletina bio, Ceha srednja zalost, Whitesnake nivo, Lipovaca legenda - furao uvijek svoj film, ali osrednje pjesme.
Komentar bi bio na mjestu, da su rolingstonsi iz sarajeva, pa da onda ovi „nisu nesto“. Ali ovi su i danas nenadmasni. Niko im nikad vise nije prisao ni na kilometar. Osim ako ti jala, erogene zone i dubioza nisu „muzika“ za slusanje.
@Arthur2Spooner Kakav ba Jala i ostali organizmi. Samo kazem da je legenda nesto sto se olako koristi kao izraz. Meni je legenda Davorin Popovic, zbog svega: glasa, ponasanja, smekerskog stava. Tifa je legenda zato sto je potencijalno imao najbolji glas u BiH, sto je ostao u Sa tokom rata, ali muzicki je taj covjek abortus, a kao pjevac nije se nikada razvio. Dvije pjesme i kapak, ne moze da pjeva cijeli koncert.
Prikaži sve komentare (47)