Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovo poslušaš odmah ti postane jasno zašto susjedi sa sjevera hoće da započnu nuklearni rat. U trenutku ti čak taj mogući rat dođe kao olakšanje. ;-)
Pregledaj se dok nije kasno.
Ne znam ko je gluplji oni sto hoce da budu popularni pa ovo snimaju ili mediji koji svemu tom pridaju paznju ili narod sto ih gleda i slusa...
VA JE PUNO BOLJA!!! http://www.youtube.com/watch?v=C8pQ23N-ICs
MODAFOKIN DŽENTL-MEN
posto je idiotski bice popularno
MENI KLITORIS KVASI ZA NJIM
Jest mi ovaj tip dosadio!!!
Sranje kao i Turbo Folk !!!
ma neće biti jednako popularno k'o "Gangnam Style", ne može se isto 2x ponovit' :D
Danas je potrebno biti budala i imati takve iste pjesme da postanes popularan.
ovaj masni je bas smorio
Psy ima novi spot za pjesmu "Gentleman" Šta znači NOVI SPOT ZA PJESMU!? Nije valjda da ima još spotaova za tu istu pjesmu?
a kako bi ti to bgt napisala, volio bih da znam..
Play > Fullscreen > Desni donji ćošak klik na youtube logo
kakav ba reper?
...gentleman na balkanu...contradictio in adjecto :)
ne vjerujem da ce imati slicnu gledanost, sjecate se i ekrema jevrica za dva tri dana preko milion i tad je bio hit mslm na ekrema ne na pjesmu, i poslije kad je ponovo izdavao sledecu pjesmu, ni blizu gledanost, a rijec o milionu pregleda, a ovaj milijardu !!!