Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubitelj sam zestokog zvuka, od Zeppelina do Maidena, nazalost moram rec sluso bih vas jedino da vi meni platite. I to dobro!
Ja kad vidim ovog skakača u kontjenere - Šarana odmah znam da to ne može valjat. Pozrav Emiru iz Vrazove. MGV.
ja sam se zajembala što sam čerki uvela ovi internet, jerbo je ona skinula ovi album i sad po vascijeli dan sluša ovu dernjavu, meščini ko da je nečastivi ušao u nju. počela se šminkati u crno i oblačit ko kurvvaćetina i morala sam dovesti fra Iveta da istjera đavla iz nje pa je on poljevao sa svetom vodicom a poslje smo joj dali limunsku terapiju. Nemojte dat djeci da ovo skidaju, jer su ovo đavolja posla.
hahahahah
Nisu cajke krive što su kod nas rokeri = antitalentovani sdp pioniri
Divi one seljačine šarana, dok je on tu mora da valja - al ku.r.cu
Ima li išta ridikuloznije i papanskije od metalaca?
Pa bolje nista ne napravit nego ovo. "Imam erekciju"? Wow, pravi rokenrol, nema sta
Nije im los album, a sa obzirom na stanje rock muzike kod nas itekako ih treba podrzat, inace se teroru raznih sabana i semsa ne vidi kraj. I dobra fora (mada je Radiohead to radio prije par godina) za "plati kolko hoces" Za vas sto pljujete i kritikujete - znam ja da nam je to specijalitet i da smo po tome najjaci, ali sta ste vi u zivotu ikad napravili ?
Snimano u dobro opremljenom spajizu
pa saran i jest u ovom bendu i to je vokal
HAHAHAHAHAHA znaci nikad nista ofirnije i smjesnije od ovog nisam cuo
balavurdija
Platite mi pa ću vas zavrtiti u autu
čuj naziv benda SNAKE EATER, po onoj igrici na nokiji 33 10, hahah. Kad god čujem za neki novi bend , ovaj u sredini je neizbježan, ne može bez njega. Fali mu onaj balonja sharan kvazi muzičar
Ovo zvuči prilično dobro