Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji ima podršku porodice je kralj.
Pa kaže: "Jer ja sam jedan od mnogih, sam pod zvijezdama,jedan od mnogih sam do ocaja, ljubavi zedan, tezak nosim ja kriz.." Pocivao u miru.
Stavim ja, a u ljubav vjere nemam.
Oni koji vole Oliverove pjesme a imaju mogucnost gledanja HRT veceras od 21.25 mogu na HRT 1 gledati koncert iz Vela Luke.
Super, hvala!
Gledam i uživam, divno.
Svake godine isti clanak. Odbrojavanje godina. Ovaj Klix ko citulja postao.
E moj dino merlinu pesine nas jedan da ti je biti bar do clanaka ovom covjeku tj ljudini
Kapa do poda za ovakve muzičare...bio je i biće najbolji za sva vremena...iako je na nebu, kad slušam njegove pjesme, još uvijek mislim da je tu negdje oko nas...RIP for ever! Kaže u jednoj pismi: "puno njih je bivših, a i ja ću s njima...."
Oliver, Đole, Kemo, Aki... Čovječe, povodom otvaranja Mercatora u Ložioničkoj koncert u Zetri - Oliver, Balaš, Kemo i Zoran Predin. Savršenstvo, neviđena koncentracija kvalitetnog glazbenog izričaja i ljudskosti na jednom mjestu...
Dženi, probudilo nas more.. Dženi, u zagrljaju zore... Dženi, ljepoto, prošaptala si samo... Amore mio, io ti amo…♥️
Jbt, proletelo....
Oliverova muzika je posebna, ne mogu da vjerujem da su prošle četiri godine, kao da je juče bilo.
Na zalost odlaskom velikana i splitka riva je postala Grand parada, samo cajke. Dinu, Olivera, Gibu su skusali od 7 do 77