Godišnjica smrti Jacksona
0
Prošla je godina bez Kralja popa
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar vec ima godina???aaah Bozee RIP MJ :((....a ja cu da se pitam gdje sam sprdila godinu dana??
Godine prolaze, laste mi ne dolaze... Eeee kad\' se sjetim kad si me furo da sam najbolji pjevac dugmeta... a ja ti govorio da si trebo ostat crnac. R.I.P. gendole!
love you forever :(
Bio je veci od svih, po talentu, po muzici, pravio je najbolji show na svijetu, bio na vrhu svijeta a ostao isti mali djecak iz Garyja, bio je najveci po humanosti, najveci humanitarac svih vremena u Guinissovoj knjizi, covjek ogromnog srca koje nije stedio ni za koga, koje je poslao i nama, u ludilu rata napravio je cudo i u opkoljeno Sarajevo poslao skoro 50 tona medicinske opreme, hrane, odjece, darove za djecu, i opet, i opet... Hvala ti Michael za sve, hvala ti za uspomene, najbolju muziku, najbolji jam, hvala ti za srce koje si imao za svakog od nas, hvala ti za nadu i ljubav. Oprosti nam sto te nismo znali bolje cuvati i cijeniti :( Keep on dancing in Heaven, King Of Pop!
prosla je godina bej pravog muzicara niko nikad nece dosegnuti ni Jacka ni Marlija niti Elvisa sve su to slabe kopije i muzicke neznalice A MJ bio iznad svih njih
Muzika iz djetinjstva, koja me pratila cijeli zivot. Niko nije i nikad nece biti kao on. Kao da je juce bilo. Nadam se da je sad na boljem mjestu, ovaj svijet nije bio posten prema njemu. RIP Michael!!
Rest in peace, angel :( I LOVE you more...
kad prije prodje godina jbt---R.I.P
fakat zar ima godina dana :S
VJECNI RAHMET DUSU MICKAEL! NAJVECI UMJETNIK SVIH VREMENA!
Zivio sam u najljepsem vremenu i dok su se njegove pjesme slusale,zar ima godina kako je umro steta i zalosno.
Zar ima godina dana??!! :O R.I.P.
degenerik se javio. RIP Michael, nadam se da je prronasao mir. Hvala za muziku, hvala za ljubav!
Bio je degenerik