Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi u skolu dijete. Sta treba sad da postanes super zvijezda pa sa 15 da zavrsis na klinici za odvikavanje od alkohola i droge ? Uzivaj u djetinjstvu.
al babo hoce d amu je ćerka na naslovnici expresa svake hefte
Bolje je ovako...nedaj bože ko Justin Biber da završi...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet o njoj članak ? Školuuj se srećo moja , uživaj sa rajom , jednom se živi ,a babuka nek liječi svoje komplexe na drugi način .
Mamu im *** u pickicu,cijeli shou je namjesten.
ona i njene zvalje su mi vise dojadile
Reba joj dati macka za utjehu!
Ma i narod sere ,prenapuhali je brate pa nije Beyonce...
naravno da su cetnici nju izbacili kad im NIJE U INTERESU da musliman (BOSNJAK) pobjedi a realno je naj bolje pjevala od svih
E jesi glup, cestitke roditeljima
Talenat je talenat. Ali dijete je rijetko antipaticno i puno sebe.
malo uobraženo derište...
draga djevojcice sta mislis tko si,spusti se malo na zemlju zivot je pred tobom,za tvoje godine previse si visoko poletjela fakat da te trebalo malo spustiti na zemlju
Dok je prolazila sve joj je bilo regularno a kad je ispala onda je sve namjesteno.Nije se trebala ni prijavljivati ako nemoze da dostojanstveno podnese poraz. Isto tako je nepravedno ispao i Haris pa je to podnio na pravi nacin i bez pljuvanja po medijima. Cijela njena familija je iskompleksirana cim to dijete vode tako mladu po raznim takmicenjima da bi stekli pet minuta slave umjesto da ide u skolu gdje joj je trenutno i mjesto..
Sobzirom da su ovom velikom talentu okončali nastup je i mnogi drugi smo okončali sa gledanjem X Faktora.
Balkanska posla. X faktor se gradi kao brend godinama i dosli balkanci i za noc ga srozali.
jesi glasao ili glasovao....
Njeno vrijeme tek dolazi. Slažem se, perfektno pjeva, ali za Maida je ovo sigurno zadnja šansa, a ispred nje su brojna takmičenja i vjerujem da će postati prava zvijezda:)
To jel ?
Slažem se o krađi i nepravilnostima Sinoć sam poslao dva glasa za Ilmu u 22,47 a odgovor o učešću sam dobio u 23,46 e pa sad dali je to slučajno ili namjerno neznam samo tu nešto jako ćuhne