Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzika iz filma Remake. Ono nikad niko na svijetu ne može ponoviti. Koja genijalnost.
Jedan on najtalentovanijih muzičara s ovih prostora.
I svaki put se naježim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Genije! Rahmet ti dusi!
Kako je umro, od cega?
Adijeva muzika je i dan danas isred vremena.
Bio sam klinjo kad sam prvi put cuo pjesmu Explain na radiju vozeci se u autu sa starim, i uvijek me asocira ta pjesma na taj trenutak. Nedugo nakon toga na tv-u javljaju da je poginuo. Neponovljiv umjetnik, covjek bio na MTV-u u periodu kad je tu samo kvalitetna muzika mogla biti. Zao mi je sto je imao tako tragican kraj i sto smo ostali uskraceni za jos njegove muzike.
Explain
Veliki umjetnik
Ornamenti su bili posebni...nadam se da je nasao mir.
Čovjek je bio ispred vremena. A od našeg kasaba-mentaliteta milion svjetlosnih godina.
'Znam pravu stvar sve dok snove ti ne ukrade. Slatka iluzija'.
Sa Ra Je Vo..... Merhaba
Njegovim odlaskom,svijet je izgubio nevjerovatno talentovanog muzicara.Njegova muzika te nosi u druge dimenzije postojanja.Najbolji za sva vremena,niko ga ne moze zamijeniti ni nadmasiti.
Dragi Adi neka ti rahmet dusi! Bio si legenda... Vidi se iz lika i djela da si bio raja i dobra dusa! I danas kad kada cujem explain dodje mi suzu da pustim... 😢😢
Vrhunski umijetnik,hvala na muzici
Il' je vedro il' oblacno, explain, istihare, tako prazan... svjeze i mocne stvari i danas nakon 20 godina
"Odnekud te znam, slatka iluzijo..." Legenda bio i ost'o. "Merhaba" mi je i dalje najdraza njegova stvar i jos zvuci jednako dobro k'o i prvi put kad smo kao klinci slusali Fluid.
RIP Adi, živiš u svojoj muzici 💖