Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlad čovjek... Rahmet mu duši.
Kakva tragedija. Decko je odlicno poceo...
Je li imao NAMAZ!?? Ako nije kud ce bez ulaznice??? Ljudi shvatite ovaj svijet prolazni kako god hocete imate puno pravo na to!! Medjutim morate - moramo znati da ce ovaj momenat napustanja ovog svijeta koji je upravo dosao Rijadu doci svima nama prije ili kasnije! A tad ako nemate-nemamo NAMAZ ne valja nam posao!!! Molim Boga Uzvisenog da se smiluje Rijadu medjutim ako nije imao Namaz ne znam sta da kazem!!!
Ne seri Allaha ti !
@gooUser1580317230 kretenu
R.I.P Rijade
Srčani u snu :(
Falit će kad se na početku neke vrh stvari začuje "kolateraaaaal". R.I.P ljudino
@Morphodidius kad kaže "Kolateral je na beatu" odma znaš da je dobra
Rahmet ti dusi, bio si odlican u svom poslu, majstor svog zanata, ali sudbina je tako htjela nazalost... :(
Rahmet mu duši...
tužno 😞 savjet za sve...budimo dobri...ostavimo dobra djela na dunjaluku....niko ne zna kad ce zila kucavica prestat pumpat krv....neka ti je lahka zemljica...
ajde bolan Riki nemoj da zezas.. idemo jos po jednu na Bok na ispusimo, a?? da me ti zajebavas a meni kofol smeta.. moj Rijade..
Tuga
R.I.P
Svi smo mi Allahovi dz.s i svi se Allahu dz.s vracamo bilo sad ili kasnije!!!!
od cega je umro?? sta bi odjednom ??? tuga..cccc
@kukastipolumjesec1 srce :(
Falit ćeš nam nek ti duša počiva u miru
R.I.P mladi čovječe