Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je faca al je i dobar zivot imao, nek mu je laka zemlja. Ma osam banki mjera...
kada bi se on pitao sigurno ne bi imao za cim zaliti. imao je dug i sadrzajan zivot. i poseban, prepoznatljiv glas i stil u muzici. pocivaj u miru.
If you are the dealer, I'm out of the game If you are the healer, it means I'm broken and lame If thine is the glory then mine must be the shame You want it darker We kill the flame
Prvi put sam cuo za njega, citajuci recenziju Filigranskih Plocnika u Dzuboksu, gdje se spominjalo kako je "Ako znas bilo sto" napravljena u tradiciji Leonard Cohena. Vec sutradan kupih LP i od tada sam veliki fan. Preksinoc ponovo kupih isti CD, a sinoc gledam posvete pjesama i nesto ramisljam bolestan je, nece jos dugo zivjeti. Jutros upalim TV i prvo sto vidim vijest o njegovoj smrti. Ode jos jedna legenda i uzor bez cijeg glasa je svijet puno siromasniji. Hvala na iskrenim pjesma
Hvala na iskrenim pjesmama i porukama.
Glas, kao kad pusis cigaru na cigaru cijelu noc, i presijecash povremeno gutljajem crvenog vina - i onda, u pet ujutro, zapjevash: '...Lift me like an olive branch, Be my homeward dove, Dance me to the end of love...' Gdje li se nabavljaju, da mi je znat, takve glasne zice?
magic !
Nevermind !! Love you man !!! RIP
Ode partizan u vječna lovišta. Počivao u miru
https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI :(:(
Hvala ti za onu tisinu i zamisljenost s kojima slusamo tvoje pjesme...pocivaj u miru, divni covjece...
jest.......dobro si to opisao........
"Hallelujah " mu je daleko najpoznatija. ..
ode jos jedna velika legenda ! RiP veliki covjece
R.I.P :((((
Njegova najpoznatija pjesma je Hallelujah. https://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q Pocivao u miru!