Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoše polako velikani svog vremena, počivaj u miru maestro 🎸🎸🎸
Jedan od najboljih gitarista, top 5 svih vremena. Gledao sam ga uzivo prije 12 godina, tehnika, virtuoznost i lakoca sa kojom je svirao je zadivljujuca. R.I.P. legendo. Odose lagano najbolji, jos 4-5 godinna I Rock kakvog ga poznajemo, odnosno ljudi koji su ga stvorili ce nestati.
R.I.P maestro!
Cause We've Ended as Lovers… RIP
Sta li je hippijevki ovaj oplodio za zivota..
Nikad čuo
RIP. A Dnevni avaz na svom portalu uz objavu o smrti dao pogrešnu sliku brkatog basiste.
Traper dragi, što je teško uvjeriti se da si u krivu. Ovaj put te uho vara. Cijeli album za film Young Guns je Jon radio bez Richie. Pratim događanja od 80tih..
Odgovorio sam ti već na one postove. U pravu si. Pratimo eto od istih godina ali priznajem ti da si bolje upratio. Hvala na ukazanom, kao što rekoh čovjek uči dok je živ.
Traper Keri, proguglaj malo.
Nemam šta guglati imam uši i pratim rock i sve popratne pojave od 80ih. Nije Sambora uticao na Becka već obrnuto. Jeff je bio jedan od najboljih i najuticajnijih, volim ja i Samboru da se razumijemo.
Halali ostao mi mi account na ovom Useru kad su me banovali na Traperu prije heftu-dvije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blaze of Glory, RIP, jedan od najboljih....
U slučaju da ne trolaš to je Ritchie Sambora ovaj je za još 10 nivoa poštovaniji u gitarskom svijetu.
Dobro si, moja greška... Jeff je tu evo vidim gostovao.