Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP majstore https://www.youtube.com/watch?v=Q11ium_-Lv8
Naravno, da su naši textopisci, zabavne muzike i ostalih žanrova skidali muziku, textove i ostalo što se moglo skinuti. Rijetki su na objavljenim snimcima, stvarne stvaraoce, a kada bi došlo do kuršlusa, naš "muzički giganti" nisu zarezivali nikoga od tih što su ih tužili Za kradju. Juga nikada nije podlijegala tim svjetskim zakonima, a samim tim muzičari su nemilice uzimali od kolega iz inoatranstva. 🎶🎷🎶🎷🎶🎹🎸🎷📢🔊
Naravno, nema nešto komentara jer su klixani neobrazovani abortusi koji samo Dodika i ostale komentarišu. 😂😂😂. Bagro umobolna. Bolje nista zaslužili.