U 67. godini
15k
Preminuo Đorđe Balašević
Komentari (503)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ne mogu da vjerujem Volim te đole hvala ti na prelijepom djetinjstvu...
odose najbolji...
I ti ode đole, bog da ti dušu prosti, bio si legenda podrška od majmuna sa Jahorine
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kao da mi je najrođeniji. Veliki prijatelj naše zemlje
Legenda, da mu bog dušu prosti , mrtvi nek počivaju u miru
Zbog tvog posta Antilicemjerist, nije tesko shvatiti da konj nije samo zivotinja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sale Nađ je umro u snu... Dan se taman zasiveo... I ne znam šta je sumnjivo tu... Jer u snu je i živeo... Kažu da je slutio kraj... Tobož, nije navio sat... Pa sad, znao je da gubi taj rat... Neko ružno sanja, nekom su košmari svitanja Slutim da je snivao Nju... čije ime sam gospod zna? I da se u ječmu tog sna jednostavno zbilo to što ga je i ubilo?
Đole, hvala.
Poćivaj u miru Đole
Zauvijek ces zivjeti u nama, pocivaj u miru LEGENDO🤲
RIP
Dragi moj Đole, hvala ti za sve sto si me naucio o zivotu, toliko mudrosti kroz predivne melodije i rime možda i nisam odma najbolje razumio, ali kao sto si i rekao tek u jesen otkriju se boje krošanja, sve su slićne u leto zeleno. Naposletku Hvala ti i neka ti je laka zemlja Stari Lafe 🃏🐰💔😭
..ode veliki pjesnik...osta jedan od najvecih brodova bez kapetana...
RIP
Jedan od najboljih ikad rodjenih na ovim podrucjima. Cvijet ljubavi u moru mrznje , zao mi ga ko da mi je bio amidja , brat , dobar drug iz mladosti.
Gledam ove dislajkove i nemogu da vjerujem kakvi su Bosanci SELJOBERI DA IH NEMA VECIH U KOSMOSU !111
Veliki čovjek!...a bio je i dobar umjetnik... ali to drugo je manje bitno od onog prvog. Ovakvih 5 u vrhu balkanskih država i dobiješ Atlantis. Šteta što je većini bio samo zabava....a čovjek se nije sekunde zabavljao. Bio je ozbiljan do kraja, pokušavao da nam kaže... Počivaj u miru.
Baš sam se iznenadio.Tek sam sad saznao.Neka ti je lahka crna zemlja Đole.Veliko saučešće porodici.Božo zvani pub.Ima je pravo dobrih pjesama.Meni 65 i ja čekam na red....
Štagod noćas da zapevam vućiće na sevdalinku... Usnuo sam čobanicu uplakanu u šljiviku... Grom udari... Planu seno... Rasturi se stado njeno... Zaplete se dim na uvojku... Reče da se zove Bosna... Čudno ime za devojku?
" A sada me oči ljudske, plaše više nego vučije!"
Ne volim januar ni bele zimske vragove U svakom snegu vidim iste tragove Tragove malih stopa, broj trideset i ko zna Kako polako odlaze
RIP LEGENDO