Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su poslati Dubiozu alaha mi, ovako će se samo izblamirati.
@Dope Istina, al eto, bolju bi atmosferu napravili.
e enese neuki konju ime dubioza pises velikim slovom, a ime Svevisnjeg pises s malim slovom i s jednim slovom L. Stidi se !!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jesi li vidjela, Seseljevko, kako je lijepa nasa Vijecnica? Nisu je tvoji uspjeli unistiti, digla je glavu jos ljepsa i ponosnija vec sto je bila. Gledaj, i vidi kako se Bosna i bosansko ne da izbrisati. Jedino sto se da izbrisati je ocito sjecanje i ponos mojih dragih Bosanaca. Na sramotu vam bilo svakome ko ode na kocert ove radikalke. Svako ko ode pljunuo je u 4 godine opsade Sarajeva, pljunuo je u Srebrenicu, Prijedor, Gorazde, Mostar, Bijeljinu i nasu Bosnu. Na sramotu vam bilo.
...vijećnica je austrijska.
bravo !!!!!.... desert rose.. 100%..
... ide mujo po beogradu i sretne m. š.... izvini, momak da te pitam nešto.... mš: nisam ja momak... e, izvini, stare ti , .... nisam znao da si oženjen...:)
odvratna ova Marija,lezbaca
Marija je jedan sjajan vokal i istinska pop pjevacica. Steta sto zbog svog izgleda navlaci vise losih nego dobrih komentara. Mnogo je bitnija izgleda sex orijentacija i fizicki izgled... Zatucani primitivni Balkan...
Marija je dosla da reklamira sebe i svoj koncert. Kao ona sad voli Sarajevo i BiH
Mario i Deena ❤️
kakav apsurd, njezini radikali zapalili vjecnicu i sad se ova gej nakaza sepuri i slika po njoj. E moj bosnjo glup li si
a dobro to sto vam je plasirano u rezimskim medijima, da bi se jos i narod osjecao krivim sto su se digli protiv bjede, korupcije i siromastva! malo si mi ogranicen,Il'si jedan od Baketovih 100 000 zaposlenih hehe
Sramota me ko me predtavlja. I ovo bi trebalo da idu privatno a ne BHT da finansira i da kukaju kako nema para i ne treba da imate kakav razvrat promovisete.
...a kakvi te tek "predstavljaju" u vlasti...
Ovaj/ova/ovo Marija Serifovic mi je fuj, a nista bolje misljenje nemam ni o Deenu ni Dalal...
Zelim im svu srecu na takmicenju
Zar su vec bile 3 godine pauze? Meni se ucinilo samo jedna. Eto koliko su mi nedostajali nasi predstavnici na Eurosongu.
Ova nam jednostavno ne želi dobro. Ne znam koji će nam q?
ko gleda eurosong? gdje se slusaju te pjesme? parada kitcha i wannabes
197 miliona gledalaca 2015. godine.
wall of shame
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Selam Alejk momčinooo
Gospode smiluj se dusama nasim i izbavi nas od poganog Sotone!
Ja bih te zamolio da se ne obracas tako mojim podanicima. sotona je fin momak, malo ostar na jeziku i ima problem sa autoritetom, ali nista nije drugaciji od recimo alah, a bogami i isus je znao da lane ponekad, odnosno njegov stari. E to je bio ters, mogu vam reci...
@BogBogova: nije Sotona 'ostar na jeziku.' Naprotiv, Sotona ti uvijek govori bas ono sto zelis da cujes i time harneci tvoju gordost vodi te u propast i smrt.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)