Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam odrastao uz konvoj, ali jesam pored.. time objektivno mogu osvjedociti kvalitetu. zaista mi se svidja novi zvuk. sto se tice samog teksta i karaktera nadolazeceg albuma, moram ustvrditi da je nemoguce pjevati o ljubavi ako se politicka situacija ne poslozi kako treba. znaci, prvo ustavne promjene i jednaka prava za sve - a tek onda ljubav. zivjeli drustvenoangazirani tekstovi i vrhunski muzicari, a na nama je da klijemo.
Razlozi se uvijek jave nanovo. Radost i veselje, kako kome. Konvoj sretno!
Pjesma, spot - fantastično! Odrastao uz vaše pjesme i emocije koje ste uz iste prenosili. Bilo to kroz tekst ili kroz žice od gitare. Da se pročuje konačno kako treba za vas, jer zaista to i zaslužujete! Sa srećom :D
odlična stvarka