Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftin nacin privlacenja paznje. Eurosong ne gleda vise niko, logicno da se moraju izvratit naopako da ih neko primjeti -_-
I ponekad kao da me cudi kakvi mogu biti ljudi ponekad je tesko biti istina istina ponekad voli, istina ponekad boli ponekad je tesko biti istina Ref: Pa, pa, pa, pa pa, pa, paranoja pa, pa, paranoja dovidjenja, lepa moja Ko je levo, ko je desno ko je gore, ko je dole ko me gleda, ko me prati, ko je srecan, a ko pati ko me voli, sta me boli ko mi veli da me zeli ko mi kaze da me laze ko me laze neka kaze
Vise ni gola guzica ne privlaci paznju.
to samo sto ova nasa vukojebina ne ucestvuje i sto ostale ex yu zemlje salju pateticne pjesme ne mora znacit da niko ne gleda.
Na sto je spala muzika....
Lik skulptora iz jedne monodrame Josipa Pejakovića kaže glavnom liku Salčinu, koji je gledao neku izlobžu, sajam, ne sjećam se tačno i prvi put spoznao "naivnu umjetnost" reče: ...što su nakaradniji, s većim ušima i nosveima, to bolje prolazi... E danas je valjda tako, što je nakaradnije, to bolje prolazi.
jaooo mi smo nasli komentarisat nesto a nasa zemlja nije sposobno predstavnika poslat na ovo takmicenje...toliko o nama! A da, za sve ONE koji se kao pitaju ko euroviziju gleda- 200miliona iz europe i plus ostatak svijeta i sve se lijepo zabavljaju! Samo bosnjo primitivni pametuje i ruga se kako je ovo sve kao sund- a zivi u sundu NEVIDENOM!
Don't you wanna some homo love?
Debili
Kad je LET3 furao brnjice ...ihaaaaaaaaa
Neka ih i pelcuju..
Hvala Bogu pa nasa BiH nece biti dio ovog sotonistickog cirkusa.
A da nesposobna BiH pobjedi na Euroviziji ovo bi bilo najvece takmicenje svijeta... a ovako ni predstavnika nemamo a kamoli neato vise...j... ti ovu BiH
Sotonisti su prvi sigurno,u sotonistickoj drzavi takmicenje,znaci kvota 1.01 da ce ovi pobijediti.Koji lobi znaci fuj.
Pobjednici!
Tako sam sretna sto nisam kliknula na onaj video. :) - trening je cudo. I jos se ljepse osjecam jer necu gledati Eurosong. Mogu plesti, ili spavati, ili citati knjigu. Ali ovi idioti-majmuni-garibi nece dobiti milisekundu moga vremena.
jeb.ote život ovi valjda hoće ujest'
Europedersong