Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo išarano dijete što ga satanom prozvaše ima više bogobojaznisti i ljudskosti od bezbožne, tobože zgrožene gomile, koja nikakve empatije ni grizodušja ne ispoljava ili osjeća prema drugome..
Lijepo receno! Svaka cast Bambie, ovi primitivci sto pljuju po tebi nisu ti ni do koljena 👏🏻
Bravo. Srce i moralni kompas ispod tetovaza i rogova. Ovakvi ne unistavaju svijet, nego gospoda u odijelima sto se kune u velikog Boga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U sport i umjetnost ne treba mijesati politiku. To bi i EBU trebao postovati generalno a ne jednostrano.
Vi i nemate poj,a sta je ona rekla hahahhahahahahha. Drago jeoj zbog NEMa jer je i ona sama takva! NEBINARNA I QUEER! To vam je poručilla, j ebes EBU mi dolazimo, nebinarni dolaze i queer vrijeme dolazi. A vi braco muslimani ne znam otkad nebinarne i queer podrzavate
Sigurno se u sihire Pouzdala😂
Valjda tako smo ponosni a ne tako sam ponosna lol
ovo je kraj morala i vjere u Boga na zapadu, sozona preuzima kontrolu…
🥳🥳🥳🥳THE QUEEERS ARE COOMIINGGG 🥳🥳🥳🥳
Šestokraka režija..
Valjda mislite predstavnik Irske...
Bagra c!0nistička i od Eurosnga napravila c!ga.nluk svojim manipulacijama. Dokle više, bagro? Gdje se pojavite donosite negativu i zlo !
Samo glogov kolac i to neomašćen.
6-o mjesto dobili, a nisu zasluzili uopste biti u takmicenju. I opet nezadovoljni.
Važno je ne učestvovati.
sta je ovo sunce ti poljubim...ja sam jos uvijek u vremenu commodorea 64
Koliko smo mi samo ispred vremena. Kad i kad smo Zaimovog Fudu slali na takmičenje, a i "ovo" što je pobijedilo sinoć isto Simunida Puhalo.
na sta spade ovaj Eurosong jbt pa ovo je dno dna
ja gabora brate mili