Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas mi je drago on je super vokal
Koji mu je ovo povratak po redu? Sad konta vise srece ako se propederiso.. Mislio bit ce zvjezda i nabio raju nogom tj ekipu sa koima je svirao. Snimio dobru pjesmu i osamostalio se momke ostavio na cjedilu.... Propast ce opet kao i svaki put :) Vozdra
Nemaš ti pojma ni šta je muzika ni ko je Puško. Čovjek nit je prop'o nit će propasti. Piše muziku i prodaje drugima, a kad mu je dosadno otpjeva nešto. I uzima finu lovu. A ta ekipa s kojom je svirao pokazala je koliko vrijedi bez njega. Ništa. Živjeli su od Puške i dok je bilo Puške, prije i poslije toga, anonimci. Samo to oni nisu mogli skontati dok on nije otišao. I sad ti vidi ko je tu donji.
@WillyWonka : Hahah Mora da si ti Nermin Puskar il neki rod :P Ajde intelektualac kad se razumijes u muziku de mi reci koja je to pjesma poznata a da je napiso Nermin Puskar? Ja mislim da ovaj Puskar moze sa Zdravkom Colicem rame uz rame kako si ga ti nahvalio :P hahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahaha Momci nisu uspjeli jer ih je levat nasamario vjerovali mu ljudi .... Mora da mi je bas dosadno kad se sa budalama raspravjam... ajd zdravo upravu si hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma sta je ovo plavusa za Casio sintsaJzerom hahaha
jedan od boljih pjevača u bosni i hercegovini. Album grupe Knock out je po mom skromnom mišljenju jedan od najboljih, ako ne i najbolji album poslije rata. Poslije njega ova grupa je imala jedan debilni singl ne sam safete i to je to. Sve pjesme je, koliko je mani poznato, puško i napisao i ukomponovao. Vjerujem i da ce ovo sto sada radi biti pun pogodak.
Nakon kraće pauze,nema ga od kada su ga nalupale kolege iz benda. :-)
A inače je ispao pica prava...i tu negdje upropastio sebi karijeru glupan...
sto ga nalupaše cika dino?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)