Muzika
351

Povratak nakon kraće pauze: Uskoro novi singl Nermina Puškara

Piše: S. H.
Foto: Bruno Sedevčič
Foto: Bruno Sedevčič
Bh. kantautor Nermin Puškar Puško u novu godinu je ušao radno, te već vrijedno snima spot za pjesmu "Kad u ovu ljubav sumnjam", koju će uskoro objaviti. Čitaoci portala Klix.ba mogu pogledati kadrove sa snimanja spota, a uskoro i premijeru nove pjesme.

Iako djeluje kao da se povukao sa muzičke scene, Nermin Puškar vrijedno radi. Konstantno svira, komponuje za druge, ali nađe vremena i za sebe. Tako u 2016. godini možemo očekivati nekoliko novih pjesama ovog kantautora, koji već niz godina živi i radi u Sloveniji.

Radi se o novom singlu pod nazivom "Kad u ovu ljubav sumnjam". Autor muzike i teksta je Nermin Puškar, dok aranžman i produkciju potpisuje provjereni tim "Long play" na čelu sa Mahirom Sarihodžićem. Režiju potpisuje Perica Rai, a direktor kamere je Vladan Janković.

U spotu će se pojaviti i poznata slovenska voditeljica i glumica Ula Furlan. Ovo će biti prva u nizu pjesama koje će se pojaviti u ovoj godini, a uskoro očekujemo i prve kadrove.

U razgovoru za Klix.ba Puško ističe zadovoljstvo novom pjesmom, te uzbuđenje zbog novih snimanja i nastupa. Novi spot Nermina Puškara publika će imati priliku vidjeti ekskluzivno na portalu Klix.ba.

Foto: Bruno Sedevčič
Foto: Bruno Sedevčič