Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 Pac, B.I.G-i, Dr. Dre, Wu Tang Clan, DMX, Ice Cube, Snoop, moze i Eminem... pa prazno...
Ama kome to pises druze.Amerika je to.Ne gledaju oni kvalitet.Kakav crni Drake na listi uopste,covjek se ne bavi rapom.
Eazy E ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja glupost, ovaj Jay Z i njegova hanuma haman privatizovali muzicku industriju u americi...frajer ni do clanaka 2Pacu i Eminemu
bosanci u komentarima koji samo i znaju za eminema, paca i biggija nesto seru. Kendrick, Jay i Nas su 10000% top 3 a poslije njih Andre 3000 i Black Thought. Eminem ne moze prismrdit top 20.
ahhahaahah bilo konispred 2paca i Biggia je jebena sramota
Zasto general two from the Bosna nije na prvom mjestu?
drake na 8 mjestu...pa druze Bigie,2pac pa 10 mjesta prazno
Meni se povraca kad vidim ovu minaj, odurna, umjetna, bas ono za nogom u guzicu napucat
Pored 2pac-a, BIG-a, ma čitavog NWA, oni stave ovog govnara. A o Nicki da ne pričam, gdje je Eve, Missy Elliot i milion drugih boljih rap dama.
To isto kad bi kod napisali da je Nuci najbolji reper ikad na ovim prostorima.A da Frenkie i Edo Majka budu na dnu liste.
1. 2Pac, 2. Eminem, 3. Biggie, 4. NAS, 5. DMX, 6. Wayne, 7. 50 Cent, 8. Snoop, 9. Andre 3000, 10. Rakim. Ne moze bolja lista od ove pa pricajte sta hocete. Svaku eru sam prezivio i slusao i ovo je za mene perfektna top 10 lista. Ako se neko pita gdje je Dre ako gledamo producente bio bi u top 3 ali ovo su reperi, a Dre nije nijednu pjesmu sam napisao vec su mu pisali kolege Ice Cube, Snoop, 2Pac, The DOC, itd..
I Jay Z je napiso Dre-u still
Dr.Dre je za ovoga babo a sa Eminemom ne moze u istu recenicu. 🤷🏻‍♂️
Nicki Minaj je bomba
Po meni na top 10 bi bio eminem prvi a ostalo sve prazno, jos se nije rodio takav lirički genije, NI BLIZU
Ovo je lista ljudi koji su dobro unovcili muziku. A sto se tice kvalitete Eminem,Busta Rhymes..
Nicki Minaj, haha. Nas je broj 1.
Eminem ih sve u dzep stavi... Ko se sve danas zove reperom..
Naš In Ass broj jedan, pa 3 mjesta prazno pa 2Pac