Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja to je nesto neponovljivo. Dugme je definitivno izmislilo rock na balkanu. Zato okanite se politickih i nacionalnih uvjerenja ovo je ipak muzika vrijeme je da ova omladina osjeti sta je pravi rok a ne neki novokomponovani rockeri. Ljudi oni su legende.
za sve "cooler-e" danasnje generacije: svi mars na kosevo kad zasvira bijelo dugme sve ce da gori, treba nauciti sta je zdrava muzika za usi, bregovica kao covjeka nevole mnogi zato sto je gradio i gradi sebi karijeru kao i svi ostali, ali muzika je fenomenalna koju je on u vrijeme sarajevskog rock-a i zlatnog doba Yu muzike napravio.
papci sve ste otjerali iz ovog jebenog grada , zbog svojih seljackih kompleksa . nadam se da necete istrajat u tome , na vasu zalost puno se prave raje vraca nazad , da bog da se svi vratili odakle ste dosli
znam samo da na tom koncertu nece biti ni 1% sarajlija jer prave sarajlije znaju da je brega cetnik nad cetnicima, pa pogledajte mu samo intervjue i sve ce vam biti jasno. Ja nikad necu otici na ovaj koncert a znam i bruku ostale raje koja bi sve uradila da se ovaj koncert nikad ne odrzi u SARAJEVU. Neka brate svira u tuzli, zenici sta ja znam gdje bilo samo neka ne dolazi u sarajevo jer on vec odavno sa ovim gradom nema ama bas nista a i ovaj grad je raskrstio s njim. Ne znam samo odkud ideja da se to realizuje, a ni njega fakat ne kontam jer jebote koncert kad moras 2 sata stajati na bini i iscekivati da te odnekud skine snajper ili tako nesto........
Ko ce im biti sminker ? Amra Redzic ?
dogadjaj decenije
....Ceeeelo selo za njom se zanelo i sviiiiiiii piju tugu da razbiju....
jedva cekam da bude u sarajevu:-) ne znaju seljaci sta znaci bijelo dugme....nisu tad imali radija, hehehhe, a sad jbg pici samo ceca...zao mi je te propale generacije. raja vidimo se na koncertu. jos se samo nadajmo da onaj ludi stula se smiluje pa da i on sta napravi. ......ja kofer nosim......
jos samo da stula okupi svoje...
to, white button, toooooooooooooooo!!!!! velahavlevelakuvete, eto tife
Paat tense, past tense kad ce se to vise shvatiti! neko spomenu pare, ma neeeeee ne vjerujem. dje bi to bilo. "POSEREM HI"
mozda maldjim generacijama Dugme ne znaci puno kao nam koji smo odrstali uz njihovu muziku. Ja vjerujem da bi ovaj put moglo biti istine u ovom okupljanju. Dugme je definitvno nepravazidjen bend sa nasih prostora i tesko ce iko ikada ponoviti njihov uspjeh.
neka vama ovih sadasnjih papaka------------papci(cobani) jedni--------- dugme je bilo i ostalo najbolji bend na ovim i ONIM prostorima. PARE SU NAJMANJE BITNE ZA NJIH I ZA NAS
IDIOTIZA!! HEJ BREGA I DR. SELJACINE, NE TREBAMO VAS NITI VASU SELJACKU MUZIKU OVDJE U SARAJEVU, BA!
Ma zafalilo para kokuzima, pa malo da zapjevaju i zasviraju! Halo dugme, nismo vas odmah prepoznali, malo ste nam isfurali !