Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je odabrala bilo koju drugu pjesmu, na engleskom ili njemačkom, prošla bi glatko. Ovako, pokazala je svima odakle dolazi i kome pripada. Respekt!!
hajmo je zvati da nas zastupa na Evroviziji
Prvo se ona mora izjasniti kojoj etnickoj grupi pripada - srpkinja, hrvatica ili bosnjakinja. Pa onda BHT mora vidjeti na koga je ove godine red. Pa onda ona mora uplatiti BHTu jednu pozamasnu svotu novca. Onda mora donijeti pjesmu koju nece naplatiti BHTu. Onda mora osmisliti i platiti stajling i scencki nastup. Onda joj BHT ustupa prostorije RTV doma i potpisuju ugovor da nas predstavlja.
gledao sam,zato je i ispala..publika je navikla od nje onaj grubi,rokerski glas kojim ih je odusevila,a ne neke tom svijetu totalno nepoznate melodije i jezik..steta,mogla je pobijediti.
...da prostite, "miješano meso" u najboljem izdanju...u svakom aspektu...pametni će razumjeti...
...odslušah do kraja...živa bila, Jugoslovenko!
*** bih je
Ja tek na pola pjesme skontao da na našem pjeva O.o
Pa tek na pola pjesme i pocne pjevati na nasem. Prvi dio je na engleskom.
Pa i jest otpola na našem, dopola je bilo na engleskom. Mada teško se razumjelo na oba. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prekrasno
Gledao sam ovo direktno I voditelji su najavili da ce pjevati na hrvatskom jeziku. Al tijana je divna cura sa finim karakterom koje god nacionalnosti bila.
pobijedila ju je cura od 17 godina za koju govore da je nova alicia keys. al tijana ima nenadjwbiv glas tine tarner
Pa cura je Hrvatica, pjeva na Hrvatskom, jednom od konstitutivnih jezika BiH, u čemu je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uuu sto mi se danas pajkiii, u pravu je T., sigurno sam nenaspavana...