Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa pjesma. Sretno djevojko i dadoguras daleko.
Ne laži, odron je pjesma.
@Muha9941 Slažem se da je ovo pogan, ali de mi kaži ko su te uspješne osobe. Ko su ti matematičari, fizičari i sportaši. Ne treba zaboraviti da jedino još mi u Evropi (ne računajući neozbiljne selo-države) nemamo nijednu olimpijsku medalju.
Svjetski. Da sam je cuo u prolazu nikad je ne bih povezao sa Srbijom i ovim prostorom uopste.
BIH treba poslati narodnog GUSLARA Đorđiju Koprivicu!
@TrebinjeNikadJace Bolje Vukotu Govedaricu.
Hajd dobro......Cg je uzas
Genocidno pleme.
Znamo da jeste, zaostavstina turskog genocida na balkanu
Pjesma nije ruzna i da se slusati ali ovaj spot je po meni obicna mizerija da ne kazem katadzrofa.Tipicni srbski seksi folklor iz turbo folka.Ova pjesma zasluzuje bar po meni puno seriozniji mladalacki spot gdje ce sama muzika i rijeci doci do izrazaja.Ovom spotu ako odu mogu se samo isprdavati
Bezveze, sladunjava pjesmica... Ništa specijalno
kao i sve eurovizijske pjesmice
I oni se stide svog jezika...
...slušo nisam, i neću. gledo jesam, i mislim da je spot vrlo inovativan. tačno se razlikuje među 12365616846 ostalih sličnih spotova. scenarist je imo akutni napad maštovitosti, neviđen još od vakta kulina bana i spota "bosno moja, i svačija i ničija".
Ovo vise nema veze s vezom. Evrovizija je trebala da bude projekat muzickih kultura iz Evropskih zemalja, no sad svi pjevaju na engleskom, plus kvalitet pjesama je zasjenjen guzovima i koreografijom, a da ne govorim gay lobi koji je sve veci i veci. Kad se za otvaranje onog Svicarskog tunela koristila paranormalna predstava, sta ocekivati i od Evrovizije. Nama je najbolje da ne idemo vamo, bezeze trosimo pare!
a šta ako neću?
...zaboli me za ovo...
Pijesma je smeće
kao i tvoj pravopis