Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem ja i njega i vas. Rizo Ruzza
Sta mi balkanci znamo ko je devid bouvi. Ko ga god "voli" pravi se vazna i prava je seljacka balkancina.
David je poput Fergusona, što stariji to bolji!
dosadni mediokritet bio i ostao
Neponovljivi Bowie. Nevjerovanto elokventan i duhovit lik. O muzickim kvalitetima da ne govorim...jedva cekam novi album
Album ce definitivno zavrsiti u mojoj CD kolekciji.
Gospodin
CAR, NEVJEROVATNA LIČNOST I MUZIČAR... NIJE DOZVOLIO DA GA BOLNIČKA KOLA DOVLAČE NA TURNEJE, NEGO SE POVUKAO KAD JE SHVATIO DA JE VRIJEME ( I TIME ODUSTAO OD EXTRA MILONA DOLARA). SVAKO MU DOBRO ŽELIM, A KRITIČARIMA - PROČAČKAJTE NJEGOVU BIOGRAFIJU, POSLUŠAJTE BAR PO JEDAN ALBUM IZ SVAKE DEKADE, PA ONDA SUDITE.(ILI POREDITE SA JUSTINOM BIBEROM, ILI SLIČNIM VELIKANIMA DANAŠNJICE).
bolje moj suljo pjeva!
Ovo je odlično. U njegovom stilu, s pauzama ili bez njih.
bolje da nije prekidao muzicku sutnju. bio je mocan, ali ovo je jadno.