Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas Sejo Pa sve ti isto jarane. Iste sve melodije Znao si bolje braca
U zadnjih deset godina svaka im pjesma ista. Mogli se slusat dok je Elvis bio i jos eto Bog vozi Mercedes, ali ostalo isto sve tra la la...
https://www.glas.ba/2020/10/17/jugosloveni-zabranjeno-pusenje-karikatura/
???
Smori brate ovaj lik
Kako je samo dosadan ovaj Sejo Saxon... ko rezulatati izbora u BiH. Nit zna pjevati, svirka mu je rinaka, a i tekst više ne zna napisati. Izlizan i šupalj.
Vratite neleta
@BigBoss nele krele
Ovaj njegov pravac Tabranjenog pusenja je pravo nizak level neke muzike. Vidi se da je Nele cinio srz Pusenja, dzaba mrzili ili ne, ovo je sada neslusljivo.
@SkrbaBerjanBaljic slazem se sa tobom, samo je problem sto je sva muzika u klincu.
Studio Zabranjenog Pusenja u Zagrebu. To je Bosnalu u njihovom dielu federacije probilo u oči.
pušiona
Bravo Sejo!!